DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Guvernul ţepuieşte copiii! Elevii nu au primit banii pentru niciun fel de bursă!

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Data de 15 octombrie trebuia să aducă banii de burse elevilor din ţară, dar până în ziua de astăzi niciun cont nu a fost încărcat. Situaţia este aceeaşi pentru orice fel de bursă, fie ea de merit, de performanţă, de studiu cât şi de ajutorul social.

Banii de bursă trebuiau livraţi pe data de 15 a fiecărei luni, iar Ministerul Educaţiei declară că ministerul a plătit banii de bursă şi va solicita o situaţie la nivelul fiecărui inspectorat şcolar din ţară.

Situaţia a fost semnalată de către părinţi, după o întârziere de mai bine de o săptămână, potrivit Româniatv.net, care preia Edupedu.ro. Ministerul Educaţiei a pasat responsabilitatea către MInisterul de Finanţe, care ar trebui să livreze banii mai departe în teritoriu.

“Banii pentru bursele profesionale și Bani de liceu au fost plătiți de minister, însă banii pentru bursele de merit, performanță, de studiu și de ajutor social sunt livrați de ministerul de finanțe în teritoriu”, potrivit Ministerului Educaţiei.

Potrivit hotărârii de guvern numărul 1138 pe 2022, în anul şcolar curent, sumele de care elevii pot beneficia în funcţie de burse sunt următoarele: 500 de lei pentru bursa de performanţă, 200 de lei pentru bursa de merit, 150 de lei pentru bursa de studiu, 200 de lei pentru bursa de ajutor social.

Banii de bursă, în resposabilitatea Ministerului Finanţelor

CITESTE INTEGRAL PE MEDIAFLUX

 110 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos