Health

 • A murit Nelu Bălășoiu. Artistul era infectat cu coronavirus

  Nelu Bălășoiu a murit. Cunoscutul interpret de muzică populară era infectat cu coronavirus, iar în ultimele zile era internat în stare gravă la Spitalul din Suceava.

  A murit Nelu Bălășoiu. Artistul era infectat cu coronavirus

  Artist cunoscut în muzica populară din România, Nelu Bălășoiu a murit în dimineața zilei de marți, 21 aprilie, anunţă România TV.

  În urmă cu câteva zile, Nelu Bălăşoiu a fost confirmat cu Covid-19 şi la scurt timp după confirmarea cruntului diagnostic, interpretul de muzică populară a suferit un atac vascular cerebral.

  A fost internat în comă la spitalul din Suceava, iar medicii erau rezervaţi în privinţa stării sale de sănătate.

  ”Acum câteva minute m-a anunțat fiul său. A fost colegul meu de cameră și am împărtășit multe momente minute în carieră. Vom pierde o mare valoare a folclorului românesc.

  Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace. A mai avut și alte probleme în ultimii ani”, a spus Gheorghe Turda, la sursa citată.

  Informația privind starea de sănătate a lui Nelu Bălăşoiu (71 de ani) a fost făcut de Ionuț, unul dintre fiii solistului, printr-un mesaj postat pe Facebook.

  “Dragii nostri, vestile nu sunt bune. Din pacate tata a fost testat ieri iar astazi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv.

  Medicii mi-au comunicat ca a suferit si un accident vascular cerebral, iar acum se afla in coma. Haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune in aceste zile sfinte. Ma simt coplesit”, a scris Ionuţ Bălăşoiu în Vinerea Mare.

  Sursa Stiritv.ro

Economy

 • Soție dată dispărută de soț la 112, găsită de polițiști în casă, ruptă de beată, dormind între șifonier și sobă

  Surpriză de proporții pentru polițiștii de la Secția Rurală Gura Humorului, după ce un bărbat din comuna Pârteștii de Jos, județul Suceava, a sunat la 112 să anunțe că i-a dispărut nevasta.

  • Femeia de 59 de ani nu știa cum a ajusn să doarmă între șifonier și sobă.
  • Ea a refuzat să fie transportată la spital

  Alerta la serviciul unic de urgență a fost dată vineri, 3 iulie, în jurul orei 18.00.

  Polițiștii erau sesizați de un bărbat din Pârteștii de Jos că nu își găsește soția, deși a căutat-o peste tot. Ajunși la fața locului, oamenii legii au început s-o caute pe Aglaia prin gospodărie.

  Au avut surpriza s-o găsească pe femeia de 59 de ani într-una dintre camerele casei. Era ruptă de beată și dormea între șifonier și sobă.

  Polițiștii au chemat o ambulanță la fața locului, medicii constatând că femeia are etilism acut. Nu știa cum a ajuns să doarmă lângă șifonier și a refuzat să fie transportată la spital.

  Redăm mai jos, integral, comunicatul IPJ Suceava:

  „La 03.07.2020, ora 18.01, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Turculeț Grigore din com. Pârteștii de Jos, despre faptul că nu își găsește soția Turculeț Aglaia Titica, de 59 ani, din com. Pârteștii de Jos.

  În urma verificărilor fost identificat apelantul Turculeț Grigore, care a declarat faptul că în cursul zilei de 03.07.2020, în jurul orei 14.00, când s-a reîntors la domiciliul său, în urma unor căutări, nu a mai găsit-o pe soția sa Turculeț Aglaia Titica, în vârstă de 59 ani.
  În cauză au fost desfășurate activități de căutare atât în incinta locuinței cât și în anexele acesteia, ocazie cu care Turculeț Aglaia a fost identificată în timp ce dormea lângă un șifonier dintr-o cameră a locuinței, aceasta fiind învelită cu o haină groasă de culoare neagră.
  Procedând la interogarea acesteia s-a constatat faptul că emana halenă alcoolică și că nu știe cum a ajuns în locul indicat mai sus. Totodată, aceasta a mai declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni comise prin violență sau alte ilegalități.

  În cauză a fost solicitată o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale pentru Turculeț Aglaia Titica, însă aceasta a refuzat să fie transportată la spital, fiind diagnosticată cu etilism acut”.

  Sursa: ObservatorNews.ro

Latest News