DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Hope, o tânără speranță pe podium! Și-a dat jos uniforma militară și s-a apucat de defilat în lenjerie intimă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Hope Howard, o tânără de 26 de ani din armata Statele Unite ale Americii, s-a lepădat de uniforma militară și s-a apucat de defilat… în lenjerie intimă. Pictorialele fetei de pe rețelele de socializare sunt pur și simplu devorate de mii de admiratori.

Hope Isabel Howard este un veteran al forțelor aeriene americane care a arătat întregii lumi că nu e niciodată prea târziu pentru a-ți schimba drumul în viață.

A visat că va ajunge fotomodel

Încă de la varsta e 5 ani, Hope a visat că va ajunge fotomodel, dar părea că viața o duce în altă direcție când, la 19 ani, s-a înrolat în armată, imediat după ce a absolvit liceul. În timpul stagiului militar a ajuns să lupte in Afghanistan iar această experiență i-a schimbat perspectiva despre viață.

Cu buze cărnoase, sâni apetisanți şi un corp demenţial, Hope a cochetat prima dată cu armata. După ce a absolvit o școală militară, tânăra a decis să devină parte a Forțelelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii.

„Ridicarea greutăților m-a tinut în viață!”

„A fost atât cea mai neplăcută cât și cea mai placută experiență din viața mea pentru că m-a maturizat și m-a făcut să vad lumea altfel, am început să visez din nou. Am început să mănânc sănătos și să mă antrenez. Ridicarea greutăților și mâncarea sănătoasă m-au ținut în viață”, a mărturisit ea.

Citeste continuare pe StiriRomania.ro

 132 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos