DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Horia Moculescu, în stare gravă la spital. Compozitorul are probleme mari de sănătate

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai cunoscuți compozitori de la noi din țară. Marele artist a ajuns la venerabila vârstă de 84 de ani și problemele de sănătate nu au ezitat să apară. Nu este deloc bine, motiv pentru care a ajuns la spital în stare gravă.

Horia Moculescu este grav bolnav

Horia Moculescu trece prin clipe de groază în acest moment. Celebrul compozitor în vârstă de 84 de ani a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit foarte rău. Se află internat de mai bine de o lună, iar starea lui nu se îmbunătățește deloc. Din contră, lucrurile sunt tot mai grave.

Maestrul a fost conectat la aparatul de oxigen, din cauza insuficienței respiratorii. Chiar dacă se afla sub supravegherea medicilor, acesta s-a ales cu o saturație extrem de mică și nu mai putea respira. Acesta face parte din categoria de risc și trebuie să fie foarte atent la boala momentului.

Fosta lui soție a declarat că acesta nu este deloc bine, dar nici nu a avut grijă de el în ultima perioadă. Din cauza vârstei s-a ales cu probleme mari la plămâni, dar TBC-ul de care suferă s-a agravat si pentru că fumează în exces, deși nu are voie.

„Horia are probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate, dar mai ales din cauza fumatului și al TBC-ului, de care suferă. Din păcate, nu ne-am mai văzut în ultima perioadă. În rest, eu îi doresc multă sănătate, că-i mai bună decât orice!”, a declarat Mariana Moculescu.

Mariana, despre relația cu Horia

În urmă cu ceva timp, Horia marturisea că are probleme cu plămânii din cauza fumatului excesiv din tinerețe, dar susținea că a renunțat la acest viciu.

Citeste integral pe BZI

 163 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde