DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Horoscop 6 August 2022. Taurii au parte de o schimbare bine-venită, Fecioarele fac planuri de viitor

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Este o zi cu deosebită încărcătură emoțională! Taurii au parte de o schimbare bine-venită, Fecioarele fac planuri de viitor, potrivit horoscop 6 August 2022, iar Săgetătorii petrec timpul liber în familie. Berbecii revăd pe cineva drag.

Horoscop 6 August 2022. Gemenii este bine să meargă pe mâna prietenilor, Scorpionii au ambiții și proiecte mari, iar Capricornii sunt atrași de o persoană încântătoare.

Horoscop 6 August 2022 Berbec

Vei avea o perioadă plină de discuţii productive pe planul personal, în urma cărora vei reuşi să rezolvi unele probleme amânate de mult timp în relaţia de cuplu. Dialogul va fi unul extrem de constructiv şi în relaţiile cu prietenii, şi cu membrii familiei, şi vei descoperi astfel unele lucruri neştiute despre aceştia. Azi, vei revedea pe cineva drag. Emoția este foarte mare, chiar dacă spiritul tău plin de umor și detașare nu vrea să lase să se vadă cât de mult te impresionează momentul revederii. Vorbești mult și faci glume la fiecare frază, pentru a te simți în largul tău.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 58 Total vizualizari,  18 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde