DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Horoscop Minerva 5 februarie 2021. O zi aglomerată și tensionată

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Horoscop 5 februarie 2021. Citește aici horoscop complet pentru zodia ta. Vezi ce au pregătit astrele pentru tine înainte de weekend și ce trebuie să faci vineri pentru a termina cu bine săptămâna. Află cum vor decurge planurile tale azi și la ce trebuie să fii atent.

Horoscop 5 februarie 2021. Berbec

Va fi dificil să alocați cât timp doriți partenerului dvs. din cauza presiunii create de o serie de factori externi. Angajamentele profesionale vă pot consuma aproape tot timpul. Asigurați-vă că mereu comunicați sentimentele partenerului dvs. și veți vedea că e mai înțelegător decât credeați.

Taur

Ziua se va îmbunătăți pe măsură ce progresează. Dezamăgirile pe care le-ați trăit în ultimele zile se vor încheia și puteți respira un aer proaspăt de optimism. Superiorii voștri vă pot recompensa chiar și pentru capacitatea constantă de a aborda bine problemele. Și acesta este un moment bun pentru a vă oferi punctul dvs. de vedere oricui, de la conducere și până la subalternii voștri.

Horoscop 5 februarie 2021. Gemeni

Vă puteți aștepta la un grad considerabil de sprijin și recunoaștere de la cei din jur. Sunteți acum plin de vitalitate și optimism și sunteți gata să luați noi proiecte asupra voastră. Dar nu v-ați pierdut capacitatea de a identifica și judeca un proiect bun. Acest lucru vă va conduce să investiți în anumite acțiuni care vor fi foarte satisfăcătoare în viitor.

Zodii cu noroc în februarie

Rac

În căutarea iubirii ai mers prea departe, dar fără niciun rezultat! Nu trebuie să mergi mai departe. Cineva care a fost cândva un prieten apropiat este cel care este îndrăgostit de tine, dar nu îți mărturisește. El sau ea poate avea frica de respingere sau vor să propui tu mai întâi! Petreceți ceva timp cu ei și veți putea descoperi calea către inimile lor.

Leu

Ziua poate fi una plăcută pentru dvs., dar există șansa să ajungeți să obsedați asupra unui punct minor. Acest lucru poate fi destul de simplu, dar abordarea dvs. poate perturba de fapt un moment de pace și armonie acasă sau la locul de muncă. Este timpul să ținem cont de imaginea de ansamblu și să ignorăm problemele minore.

Fecioară

Trebuie să vă dați seama că, deși poate exista multă dragoste, fiecare relație are nevoie de muncă pentru a fi susținută. Pur și simplu a fi îndrăgostit nu este suficient; ar trebui să vă demonstrați din când în când respectul. Dacă nu remediați această tendință, dintr-o dată, partenerul dvs. va începe să creadă că ați pierdut interesul și ar putea începe să caute ceva mai bun în altă parte.

Horoscop 5 februarie 2021. Balanță

Luați ceva timp pentru a petrece în singurătate și reflectați ceea ce vreți cu adevărat de la viață. Ultimele zile au fost agitate. Deci, trebuie să vă reevaluați obiectivele din viață și modul în care acțiunile dvs. vă afectează propria viață, precum și relațiile. Călătoria este indicată și  este mai bine să mergeți într-o vacanță relaxantă, mai degrabă decât la petreceri.

Scorpion

Ar trebui să iei ziua încet. De dimineața devreme, veți sfi leneș și acest nivel scăzut de energie vă va marca toate activitățile pe tot parcursul zilei. Durerea articulară poate deveni o problemă majoră pe măsură ce ziua progresează și trebuie să luați măsuri de precauție adecvate pentru a evita activitățile care măresc durerea. Este timpul să faceți o pauză de la toate și să petreceți doar o zi leneșă de relaxare.

Horoscop 5 februarie 2021. Săgetător

S-ar putea să fiți mult forțați să deveniți o parte din drama romantică a vieții altor oameni! Evitați asta imediat! Și dacă nu poți să te sustragi complet, fii pur și simplu neutru în timp ce dai sfaturi ambelor grupuri opuse! Luați timp pentru a vă planifica ceva nou și distractiv.

Capricorn

Astăzi, veți fi plini de dorința de a face ceva și de a-i impresiona pe ceilalți. Veți putea lua parte la acțiuni puternice și decisive, iar sentimentul dvs. de reușită este de neînvins chiar acum. Vei putea să îți ștergi datoriile și obligațiile vechi acum. Poți ajuta pe cineva apropiat pe baza gândirii tale rapide.

Vărsător

Ești o creație unică și specială a lui Dumnezeu și nimeni nu are dreptul să te încolțească. Dacă simți acest lucru, pune punct acestor fapte subtil și grațios prin acțiunile tale. Situația va lua o întorsătură plăcută. Partenerul tău te va înțelege. În prezent, dragostea ta este distrasă de împrejurări. Dar pe măsură ce apare o situație dificilă, el vă va cunoaște valoarea.

Horoscop 5 februarie 2021. Pești

S-ar putea să întâlniți oameni care sunt conștienți de viciile din voi, dar sunt prea critici față de acesta! De parcă n-ar avea niciun defect ei. Pur și simplu mențineți distanța față de astfel de oameni. În schimb, încercați să vă amintiți despre oamenii buni pe care i-ați întâlnit în toți acești ani și, dacă este posibil, stabiliți din nou contacte cu ei.

Articol Huff.Ro

 255 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos