Horoscop ora 5: 11 februarie 2021. Cifra zilei este 9 – se încheie o etapă

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Horoscop ora 5: 11 februarie 2021. Cifra zilei este 9 și aduce vești neașteptate și încheierea unor etape importante din vieție noastre.  Cu toate acestea este o zi liniștită pentru majoritatea nativilor.

Horoscop ora 5: 11 februarie

Iată care sunt principalele previziuni ale zilei pentru fiecare zodie în parte!

BERBEC

Ești tensionat din cauza unei probleme de la locul de muncă. Relaxează-te și vei gpsi singur soluția fără probleme.

Numărul norocos al zilei: 1

TAUR

Astăzi pui în sfârșit punct unei relații care te macină prea mult. Poate fi vorba de partenerul de cuplu, de un prieten sau chiar de un membru al familiei. Oricum ar fi, te vei simți eliberat.

Numărul norocos al zilei: 9

GEMENI

Ai energie mai multă decât de obicei și vei reuși să duci la îndeplinire tot ce ți-ai propus. Mergi pe mâna intuiției și totul va merge ca pe roate.

RECLAMA 8

Numărul norocos al zilei: 5

RAC

Iubirea este cuvântul cheie al zilei pentru tine. Te simți mai bine ca niciodată alături de partenerul tău sau chiar poți găsi o persoană interesantă dacă te numeri printre cei singuri.

Numărul norocos al zilei: 7

LEU

Astăzi ai nevoie de odihnă și relaxare pentru că nu ești în apele tae. Poate că toate îndatoririle din aceste zile te-au încărcat mult prea mult.

Numărul norocos al zilei: 4

FECIOARĂ

Pe plan financiar ai parte de o surpriză. Poate fi vorba despre o mărire de salariu la care nu te-ai fi gândit sau despre un mic bonus pentru rezultatele din ultima perioadă.

Numărul norocos al zilei: 8

SCORPION

Nu ești în apele tale și asta se vede în tot ce faci. Din păcate nu ai o zi foarte bună, însă trebuie să îți menții în continuare echilibrul.

Numărul norocos al zilei: 4

SĂGETĂTOR

Te lași dus de val și nu este cel mai bun moment să faci asta. Privește în jur și vezi unde greșești! Este momentul să îți asumi tot ce faci mai mult ca niciodată.

Numărul norocos al zilei: 1

CAPRICORN

Familia este pe primul plan și asta nu ar trebui să se schimbe pe parcursul zilei de astăzi, așa că ia aminte.

Numărul norocos al zilei: 3

VĂRSĂTOR

Ești foarte activ pe plan social astăzi. Ieși în oraș sau mergi la o întâlnire importantă, de unde pleci cu informații prețioase care te vor ajuta pe viitor.

Numărul norocos al zilei: 11

PEȘTI

Nu ești în cea mai bună formă, ba mai degrabă ești pus pe ceartă și scandal, iar asta nu îți aduce câștigurile la care sperai.

Numărul norocos al zilei: 2

Acesta a fost horoscopul de la 5 pentru ziua de 11 februarie. O zi excelentă!

Sursa Huff.ro

Loading