DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021: Peștii vor putea ocoli obstacolele care le apar în cale

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021: Cititi randurile urmatoare si aflati la ce sa va asteptati in aceasta saptamana, in functie de zodie! Vedeti care sunt principalele evenimente care va vor marca aceasta perioada, citind horoscopul saptamanal pentru zodia dumneavoastra!

Berbecii au parte de beneficii, Fecioarele au ocazia să obțină un avantaj, iar Peștii vor putea ocoli obstacolele care le apar în cale.

Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021 Berbec

Săptămâna aceasta aduce vești bune pentru tine, asta mai ales în plan financiar. Iei parte la niște proiecte care sunt promițătoare și care, pe viitor, îți vor aduce numai beneficii, din numeroase puncte de vedere.

Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021 Taur

Acasă se instalează diverse discuții, majoritatea îmvârtindu-se în jurul problemelor ce țin de viața personală. Se pare că te-ai îndreptat în direcții care nu au fost deloc benefice pentru tine, însă tu nu ai reușit să observi acest lucru.

Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021 Gemeni

Îndreaptă-ți atenția asupra laturii financiare. Nu ar fi o idee deloc proastă să te concentrezi asupra economisirii, mai ales că ai mai avut experiențe neplăcute din cauza unor lipsuri apărute pe acest plan.

Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021 Rac

În cursul acestor zile vei stabili noi legături, cu persoane care vor intra în cercul tău de prieteni. Se pare că unii nu îți erau tocmai străini, însă tu nu ai reușit să-i indentifici în mulțime.

Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021 Leu

Te confrunți cu unele probleme legate de locul de muncă, lucru care te pune într-un mare impas și îți pui un mare semn de întrebare. Ar fi bine să nu te lași influențată în mod negativ din această cauză, ci să încerci să vezi o cale de a o scoate la capăt.

Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021 Fecioară

Se anunță câteva întâlniri importante la muncă în cursul acestei săptămâni. Dacă ai ocazia să ieși de sub semnul anonimatului, ar fi bine să profiți din plin de ele și să încerci să induci o mică schimbare, una care să fie în favoarea ta.

Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021 Balanță

Unul dintre cunoscuți face un gest deosebit față de tine, lucru care te face să îți pui niște semne de întrebare. Se pare că nu i-ai acordat statutul meritat, iar acum ești ușor confuză din această cauză.

Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021 Scorpion

Iei decizii importante, acestea fiind legate de familie. Ești preocupată de unele aspecte ce țin de aceasta și vrei să te asiguri că nimic rău nu se poate instala în mediul familial, nici acum, nici în viitor.

Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021 Săgetător

Te confrunți cu unele cheltuieli neprevăzute. Primești un termen-limită în ceea ce privește o plată pe care o ai de achitat și încerci să te ocupi serios de acest aspect. Unele persoane sau instiuții te țin pe jar zilele acestea, dar vei reuși să o scoți la capăt.

Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021 Capricorn

Niște informații ajung în întârziere în posesia ta, lucru care te împiedică și pe tine să realizezi o sarcină care ți-a fost înmânată. Dacă ești sinceră și explici motivele din cauza cărora s-a produs acest eveniment nefericit, cu siguranță nu vei fi mustrată.

Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021 Vărsător

Participi la numeroase întâlniri în cursul acestei săptămâni. Te vei suprasolicita puțin, iar asta numai din cauza faptului că vrei să îți atingi unul dintre obiectivele propuse. Ar trebui să fii atentă!

Horoscop saptamanal 8-14 Februarie 2021 Pești

Un amic îți face o favoare și te ajută să treci peste un „hop” care apare într-un moment total neprevăzut. Vei reuși să respiri ușurată, iar pe finalul săptămânii vei avea parte de o mică surpriză, însă care va reuși să te bucure mai mult decât te aștepți.

Sursa Yve.ro

 163 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos