DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Horoscopul zilei, 27 ianuarie 2021. Atenție, ies secrete la iveală!

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Horoscop 27 ianuarie 2021. Luna face trigon cu Neptun azi, iar asta ne ajută să comunicăm eficient şi să reparăm erorile pe care le-am făcut în trecut.

  • Nativii Rac trebuie să stabilească un echilibru în relaţiile lor.
  • Jupiter îi susţine azi pe Lei în special dacă au de dat examene sau participă la un concurs.

BERBECII sunt preocupaţi azi de sănătate, de alimentaţie şi de aspectul fizic. Iar dacă vor să facă schimbări în acest sens, este ziua potrivită.

Superficialitatea colegilor îi oboseşte pe TAURI. Obişnuiţi-vă cu ideea că unele activităţi trebuie să le faceţi singuri şi astfel veţi fi mai liniştiţi.

GEMENII ar trebui să evite să dea sfaturi radicale, pentru că unele persoane le pot percepe greşit. Însă relaţiile cu cei din jur sunt foarte productive azi.

Nativii RAC trebuie să stabilească un echilibru în relaţiile lor. Poate ar fi momentul să învăţaţi lecţiile din trecut şi să vă puneţi pe voi pe primul loc.

Jupiter îi susţine azi pe LEI în special dacă au de dat examene sau participă la un concurs. Veţi obţine rezultate bune orice aţi face.

FECIOARELE primesc veşti bune legate de acte sau de o cerere depusă. Aşa că răspunsurile pozitive vă determină să faceţi schimbări, iar astrele vă sfătuiesc să începeţi cu anturajul.

La locul de muncă pot apărea probleme când vorbim de BALANŢE. Nu acţionaţi fără o startegie bine gândită sau calm.

În familia SCORPIONILOR pot ieşi la iveală secrete, iar voi veţi fi mediatorii. Ar fi cazul să îi lăsaţi să îşi rezolve singuri problemele.

SĂGETĂTORII se pot ocupa azi de casă, de reparaţii sau renovări. Apelaţi la un specialist dacă există probleme.

Nativii CAPRICORN au de terminat un proiect important, iar astrele îi suţin, aşa că îl vor termina destul de rapid.

VĂRSĂTORII se simt epuizaţi mai ales din cauza presiunii de la job. Nu vă lăsaţi intimidaţi de deadline-uri, ci puneţi accent pe calitate.

Iar PEŞTII nu trebuie să se lase manipulaţi de o rudă. Chiar dacă ţineţi la acea persoană, impuneţi limite.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

 225 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos