DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

I-a trecut ‘glonțul’ pe la ureche: președintele Germaniei a fost nevoit să intre într-un buncăr în Ucraina, în timpul unei alerte aeriene

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În timpul vizitei sale la Koryukivka, în nordul Ucrainei, președintele federal al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a trebuit să meargă la un adăpost din cauza unei alarme aeriene, potrivit informațiilor publicatee de presa germană, printre care SPIEGEL sau DPA.

După sosirea sa în orașul de nord-est de Kiev, a existat o alarmă aeriană, iar conversația cu populația civilă a trebuit să aibă loc într-un adăpost de raid aerian.

O alertă aeriană a fost anunțată în regiunea Kiev, transmite Administrația regională Kiev, pe canalul său de Telegram. Alerta a fot anunţată la ora 10:29. Administrația metropolitană a anunțat și ea o alertă aeriană, pe canalul de Telegram, la ora 10:28.

Cetăţenilor li s-a cerut să meargă în adăposturi şi să urmărească anunţurile ulterioare suplimentare.

Această vizită a fost prima pentru președintele german efectuată în Ucraina, de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 180 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos