DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

IMAGINE ȘOCANTĂ! BIANCA DRĂGUȘANU, DESFIGURATĂ COMPLET DE ALEX BODI

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Imagine șocantă apărută în online cu fața Biancăi Drăgușanu. Vedeta este vânătă și umflată la ochi, părând operată la pleoape. Chipul blondinei pare desfigurat, semn că ar fi fost supusă unor „tratamente” extrem de dure.

Bianca Drăgușanu a declarat de mai multe ori în presă că pe parcursul relației sale cu Alex Bodi a fost agresată fizic de nenumărate ori de bărbat. Ultima dată, ea a fost bătută cu sălbăticie de afacerist  în toamna anului trecut, când CANCAN.RO i-a surprins pe cei doi imediat după lupta colosală, de cinci ore, la care blondina a luat parte.

Nu ar fi o surpriză, desigur, ca această imagine să fie din trecutul tumultuos al controversatului cuplu din showbizul românesc.

Bianca a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi

În urmă cu aproximativ două luni, Bianca Drăgușanu a fost sunată de Alex Bodi, din închisoare. Alex Bodi a avut o criză de gelozie în fața blondinei, iar ea nu s-a lăsat deloc în ceea ce privește schimbul de replici. Potrivit Spynews.ro,  vedeta i-a reproșat în față că a bătut-o timp de doi ani.

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”i-a mai reproșat Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi.

Sursa CanCan.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde