DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Imagine virală cu un bătrân! Îmbrăcat elegant și cu un buchet de flori în mână, aștepta nedumerit pe o bancă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un bătrân din Bacău a devenit viral în mediul online. El a fost fost surprins de mai mulți trecători în timp ce stătea pe o bancă, îmbrăcat elegant și cu un buchet de flori în mână. Se uita într-o anumită direcție, semn că aștepta o persoană. Totodată, având în vedere pandemia, bărbatul a asortat și o mască de protecție vestimentației sale. Pentru că au fost încântați de ceea ce au văzut, oamenii l-au postat pe bătrân pe rețelele de socializare. 

Imagine virală cu un bătrân! Îmbrăcat elegant și cu un buchet de flori în mână, aștepta nedumerit pe o bancă

Îmbrăcat elegant, cu o pălărie pe cap, mască de protecție și cu un buchet de flori în mână, așa a fost surprins un bătrân, pe o bancă, din centrul Bacăului. Se uita într-o anumită direcție, semn că aștepta pe cineva. Mai mulți trecători prin zonă l-au observat și l-au postat, ulterior, pe rețelele de socializare. Reacțiile de apreciere ale oamenilor nu au întârziat să apară.

Internaut: ”Mulțumim pentru lecția oferită”

Citeste continuarea pe Redactia.ro

 159 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos