DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Imagini cu o elevă din Argeş, bătută de un coleg. Restul clasei îl încurajează pe agresor

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Școala Dobrești, județul Argeș. O elevă este lovită de un coleg în sala de clasă. După ce reușește să se ridice de la podea, fata în vârstă de 14 ani țipă la el. Băiatul se întoarce și încearcă să o lovească cu pumnul. Fata se ferește și cade. Iar, atunci el profită de faptul că aceasta era la pământ și o lovește cu picioarele. 

Constantin Preda – tatăl fetei: Eu am plecat spre maşină cu fata, să o aduc acasă. Şi în maşină fata mi-a spus: Tati, m-a bătut. Eu am lasat fata în maşina şi m-am întors în şcoală şi l-am anunţat pe domnul director. Domn directoru, uitaţi ce s-a întâmplat! Haideţi în clasa să vedeti, este o baltă mare de suc şi fata mi-a spus că a şi bătut-o. Vreau să văd şi eu imaginile.

Narcisa Preda – mama fetei: Fata era umflată în partea dreaptă, la cap, la ureche. Plângea şi spunea: Mami, nu mai vreau să mă mai duc la şcoala aceea, vreau să mă mut pentru că îmi e teamă să nu îmi facă altceva din răzbunare.

Reacţie incredibilă a directorului şcolii în care a avut loc bătaia între elevi

În ochii directorului, lucrurile nici nu par să fie atât de grave.

Eduard Barbu – directorul şcolii: Un elev din clasa a VI-a a intrat in sala din clasă, la a VII-a, peste o elevă. Mai întâi i-a dat cu nişte suc în cap, fata a ripostat şi dupa ce a ripostat a vrut să o lovească. Nu, nu am vazut aceste imagini, nu am văzut că fata este lovită.

Polițiștii au anunțat că fac și ei o anchetă

În urma informațiilor apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele

Sursa Text: ObservatorNews.ro

 161 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos