DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Imagini HORROR in Dambovita! Hai sa ii gasim pe acesti indivizi

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Imaginile tulburătoare au fost postate de un localnic pe pagina sa de pe o reţea de socializare! Incidentul s-a petrecut zilele trecute în satul Vizureşti, din comuna dâmboviţeană Ciocăneşti.

Revoltat de ce vede, omul face apel la autorităţi să intervină de urgenţă. În imagini apar doi indivizi care lovesc fără milă cu biciul un cal care nu putea trage caruţa încărcata.

Prima dată, calul este lovit de unul dintre bărbaţii agresivi, însă apoi, pentru că nu putea clinti din loc căruţa plină, ambii bărbaţi se pun cu bicele pe bietul animal. Cei doi ar putea avea probleme cu legea, pentru modul în care s-au comportat cu bietul animal.

Acest caz nu trebuie sa ramana nerezolvat,sunt foarte multe animale care sunt supuse la astfel de rele tratamente. Acesti indivizi trebuie sa raspunda in fata legii, iar animalul sa fie luat la un adapost!

Va rugam orice informatie cunoasteti despre acesti indivizi lasa-ti un comentariu mai jos.

Vezi această postare pe Instagram

HAI SA II GĂSIM PE ACEȘTI NEMERNICI❗️🆘 Imaginile tulburătoare au fost postate de un localnic pe pagina sa de pe o reţea de socializare! Incidentul s-a petrecut zilele trecute în satul Vizureşti, din comuna dâmboviţeană Ciocăneşti. Revoltat de ce vede, omul face apel la autorităţi să intervină de urgenţă. În imagini apar doi indivizi care lovesc fără milă cu biciul un cal care nu putea trage caruţa încărcata. Prima dată, calul este lovit de unul dintre bărbaţii agresivi, însă apoi, pentru că nu putea clinti din loc căruţa plină, ambii bărbaţi se pun cu bicele pe bietul animal. Cei doi ar putea avea probleme cu legea, pentru modul în care s-au comportat cu bietul animal.

O postare distribuită de Stop Bullying Romania (@stopbullyro) pe

Articol integral pe site-ul sursa

 253 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos