DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Imagini revoltătoare în Neamț. Patru pui de urs sunt scoși din bârlog și aruncați în zăpadă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Imagini revoltătoare în Piatra Neamț. Mai mulți bărbați se filmează în timp ce scot patru pui de urs din bârlog și îi abandonează în zăpadă și îi manipulează manipulează brutal pentru a le identifica genul, a transmis asociația Casa lui Patrocle – Animal Rescue, pe Facebook.

Patru bărbați, aflați probabil într-o exploatare forestieră, se filmează în timp ce scot patru ursuleți din bârlog, îi aruncă în zăpadă și îi manipulează brutal pentru a le identifica genul.

Imaginile au fost făcute publice de asociația pentru protecția animalelor Casa lui Patrocle – Animal Rescue, care a postat filmarea pe Facebook, susținând că a fost făcută în județul Neamț.

“Patru pui de urs scoși brutal din bârlog și aruncați prin zăpadă! Patru indivizi aflați pesemne într-o exploatare forestieră scot puii și-i manipulează brutal pentru a le identifica sexul! În loc să sune la 112 sau să anunțe Ocolul Silvic, sau măcar să aibă reacții de oameni normali – ei fac din asta o distracție pe măsura minților și sufletelor limitate pe care le au! Nu se știe ce s-a intâmplat cu puii de urs.

Cel care a filmat lucrează pe taf undeva in județul Neamț și-i cunoaștem identitatea. Iar filmarea este facută cu siguranță in Neamț. Bănuim că azi”, a transmis, pe Facebook, asociația Casa lui Patrocle – Animal Rescue.

Sursa Text: ObservatorNew.ro

Sursa Video: Casa lui Patrocle

 195 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde