DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Imagini surprinzătoare în Dolj: Un bărbat gonea călare pe un drum european. Poliția face verificări

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un bărbat călare a fost surprins în timp ce îşi mâna calul, pe o ploaie torențială, pe Drumul European 574, în judeţul Dolj. Unul dintre șoferi a filmat întregul moment, iar imaginile au devenit virale pe reţelele sociale, potrivit Digi24.


În imaginile surprinse, se observă cum bărbatul lovește calul ca să meargă mai repede. Călărețul înainta prin ploaia torenţială, pe marginea drumului european, în ciuda maşinilor din trafic. Legislația în vigoare prevede că oamenii nu au voie să meargă călare pe drumurile naţionale şi europene. Poliţiştii s-au autosesizat şi au început să facă verificări pentru a-l găsi pe călăreț. În cazul în care i se va stabili identitatea, bărbatul riscă să primească o amendă cuprinsă între 1.300 şi 2.900 de lei.

Sursa articol Libertatea.ro

 187 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos