IMAGINI VIDEO CU EXPLOZIA MAȘINII DE LA SUPERMARKETUL DIN ARAD. ATAC TERORIST? CE SPUNE SRI

Au apărut primele imagini în spațiul public cu explozia mașinii din parcarea supermarketului din Arad! Sindicatul Europol, care a postat clipul pe Facebook, numește acțiunea ”Execuție în stil mafiot”.

Momentul exploziei mașinii a fost surprinsă de camerele de luat vederi, iar Sindicatul Europol a postat pe pagina de Facebook clipul: ”Execuție în stil mafiot la Arad Primele imagini video cu explozia mașinii din parcarea supermarketului din Arad. Colegii noștri din cadrul Institututului Național de Criminalistică, Direcției Investigații Criminale și Direcției de Combatere a Criminalității Organizate sunt la fața locului pentru a sprijini ancheta aflată în desfășurare”, a scris Sindicatul pe site.

n urma exploziei de sâmbătă dimineața, afaceristul Ioan Crișan și-a pierdut viața. El se urcase în mașină în jurul orei 07:00, iar când a pornit vehiculul, un Mercedes, s-a declanșat explozia. Martorii au rămas șocați de imaginea neverosimilă și de zgomotul puternic produs, care a spart mai multe geamuri de la un bloc din apropiere. În momentul sosirii echipajelor de la pompieri, incendiul se manifesta cu violență și generalizat. Focul a fost stins în aproximativ 20 de minute.

Atac terorist? Ce spune SRI

Pe fir a intrat Serviciul Român de Informații (SRI), implicat activ în ancheta privind explozia autoturismului. Iar din primele constatări, experții exclud ipoteza unui atentat terorist. ”SRI participă la ancheta desfășurată de Poliția Română și, împreună cu specialiștii de la Institutul Național de Criminalistică, se realizează expertiza pirotehnică.

Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanțe au fost folosite și au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist”, este comunicatul emis de SRI, potrivit Digi24.ro.

Sursa : cancan.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos