În timp ce Șoșoacă și liderii AUR luptau în stradă contra măștii, a vaccinului și a restricțiilor, la Timișoara murea de Covid fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar

În timp ce, pe străzile marilor orașe, sute de oameni incitați de propaganda rusă și de populiști, în frunte cu lideri AUR, protestau împotriva restricțiilor acuzând conspirații mondiale, la Timișoara era răpus de Covid, în spital, muzicianul Adi Bărar, fondatorul celebrei trupe rock “Cargo”.

Tragedia s-a produs în seara zilei de duminică, 7 martie. Adi Bărar, în vârstă de 61 de ani, era descris de apropiați ca un tip deosebit de puternic, fără afecțiuni medicale majore, capabil să țină concerte și timp de câteva ore.

Cu toate acestea, virusul l-a devastat. A fost internat pe 23 februarie, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara. În noaptea de duminică spre luni, după o lungă perioadă în care a luptat cu curaj împotriva afecțiunii care-i vătămase grav plămânii, Adi Bărar s-a stins.

Colegii săi din trupa “Cargo” au făcut anunțul, cutremurați, pe Facebook: “Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi!

Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021

Citeste continuarea pe Ziaristii.com

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos