DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Încă un deces după incendiul de la Matei Balș. Bilanțul tragediei a ajuns la 17 morți

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Bilanțul incendiului de la Institutul “Matei Balș” din București a crescut la 17 decese, după ce un alt pacient evacuat din Pavilionul 5 al spitalului, în 29 ianuarie, a încetat din viață. 

UPDATE 11:30 – Ministerul Sănătății a anunțat un nou deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

“Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, transferată după incendiu la Spitalul Militar Central din București. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate.

În acest caz, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului”, au transmis autoritățile.

Anterior, ministerul anunțase, în această dimineață, decesul numărul 16.

Potrivit unei informări transmise de ministerul Sănătății, este vorba despre o pacientă în vârstă de 81 de ani, care s-a aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

Sursa ObseravtorNews.ro

 171 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos