„Începe o nouă zi de puşcărie” Un deţinut român, vedetă pe Tik Tok cu clipuri făcute în celula unei închisori din Franța

Un român care spune că e în închisoare în Franţa a devenit vedetă pe Tik Tok. Bărbatul postează filmuleţe cu meniul diversificat pe care îl primeşte şi arată condiţiile din spatele gratiilor. Nu pare deloc supărat că e inchis. Unele postări au fost vizionate de peste un milion de ori.

„Bună dimineaţa, băi băieţi! Începe o nouă zi de puşcărie. Îmi beau şi eu cafeluţa cu voi”
Închisoarea pare să fie ca o vizită la hotel de cinci stele pentru un român care a devenit vedetă pe Tik Tok. În imaginile pe care le urcă pe pltformă, bărbatul pare să fie după gratii şi povesteşte despre un stil de viaţă pentru care este chiar invidiat de mulţi dintre cei care îl urmăresc.
„Acum la prânz, ne-a făcut şi testul de COVID. Deci uitaţi, cartofi natur, două d-astea de brânză, cotlet de porc şi două mere desert”, le transmite românul urmăritorilor săi.

Videoclipuri cu milioane de vizualizări

Ficăţei de raţă, paste cu caracatiţă, peşte şi legume sote sunt doar câteva dintre preparatele cu care se laudă. Iar unele clipuri strâng şi peste un milion de vizualizări fiecare. „Haideţi să vă arăt ce ne-a adus Justiţia la prânz. Deci, pepene galben, paste cu carne şi iaurt”. Pe lângă meniul diversificat, are şi provizii consistente în frigider şi sacoşe. Imaginile arată că împarte celula doar cu încă un deţinut şi au şi baie proprie, cu toate facilităţile. „Cam aşa arată o cameră de penitenciar. V-o arăt acum. Vă prezint două paturi, acolo un geam, aici două scaune, o masă, televizor, telefon fix. Aici e un frigider„, mărturiseşte cu seninătate bărbatul.

Citeste continuarea pe Observatornews.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos