DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Începe revolta în PNL? Lider liberal: ‘S-ar putea să avem soarta PNȚCD-ului. Foarte mulți din PNL nu-l mai văd pe Cîțu ca un lider”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, atrage atenția că Partidul Național Liberal (PNL) ar putea avea soarta PNȚCD, dacă mergem pe drumul pe care a plecat de un an de zile.

Politica de azi e de cumetrie”, a continuat Marcel Romanescu. „Ne punem președinți că ne plac ochii lor. Politica de azi e de cumetrie. PNL are o unică șansă. În 2022, să găsească o soluție să se rebrenduiască. Dacă depășim decembrie 2022, suntem pierduți. Liderii PNL, oameni cu greutate, primari, președinți de Consilii Județene ar trebui să se pună la masă și să găsească o soluție. Dacă mergem pe drumul pe care am plecat de un an de zile, din păcate pentru noi, s-ar putea să avem soarta PNȚCD-ului. Știu că doare”, a declarat primarul Marcel Romanescu, la Radio Infinit, conform Pandurul.ro.

Edilul liberal a și explicat declarația sa și motivele pentru care crede că PNL nu este pe drumul cel bun:

Foarte mulți din PNL nu-l mai văd pe Cîțu ca un lider. Pe de altă parte, am intrat într-o guvernare cu PSD. Uitați-vă ce miniștri au desemnat cei de la PSD. Foarte buni comunicatori: Dâncu, vagabond de bun comunicator, Firea, Marius Budăi”, a mai declarat președintele PNL Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

Sursa Bugetul

 305 Total vizualizari,  6 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde