DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Începe scandalul pe averea lui Mihai Șora? Filosoful a lăsat în urma sa un milion de euro

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Scandalul de la înmomrântarea lui Mihai Șora s-ar putea extinde. Fiul filosofului, Tom Șora, a acuzat că în ultimii zece ani de zile nu a avut acces la tatăl său, cu care nu a putut nici măcar să vorbească. Acuzațiile s-au îndreptat înspre soția cu 56 de ani mai tânără a filosofului, poeta Luiza Palanciuc. Ulterior, aceasta a răspuns public și a spus că nu a intervenit între filosof și copiii lui, acuzând la rândul ei că fiul și fiica lui Șora nu ar mai fi fost interesați să își caute tatăl.

Acum, conform România TV, în familia lui Șora ar putea izbucnit un nou conflict, asta pentru că filosoful lasă în urma sa o avere de un milion de euro, conform unor informații pe surse. E vorba în mare parte de obiecte de artă, la care se pare că Tom Șora va avea pretenții. Conform aceleiași surse citate, în familie ar exista nemulțumiri privind testamentul lui Șora care i-a lăsat bunurile soției sale, fiii acestuia acuzând că Șora ar fi fost manipulat să facă asta.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde