Incident la stația de metrou Piața Unirii 1. O fetiță de 13 ani a alunecat pe linie, chiar când sosea metroul

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Metrorex a anunțat, luni, prin intermediul unui comunicat, că la ora 18:54, la stația de metrou Piața Unirii 1, linia 1 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător, acesta alunecând din greșeală în calea de rulare a metroului.

Este vorba de fetiță de 13 ani, care a căzut accidental pe linie, chiar când venea metroul. Conform procedurilor, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Fata a fost scoasă de angajatii Metrorex, în viață și conștientă, până să vină echipajul SMURD.

Metrorex informează că astăzi, 15.03.2021, la ora 18:54, la staţia de metrou Piaţa Unirii 1, linia 1 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informatii, acesta a alunecat din greşeală în calea de rulare, fiind extras fără vătămări corporale. Conform procedurilor care se aplică in astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou”, a transmis, luni seară, Metrorex.

Totodată, Metrorex a precizat că circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 – Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime.

Precizăm că circulația trenurilor a fost reorganizată între stațiile Piața Unirii 1 – Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime. De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică:În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, potrivit sursei citate.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

Loading