DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

INS a confirmat: românii care nu s-au recenzat nu vor fi amendați

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În cele din urmă, INS a confirmat: românii care nu s-au recenzat, din diverse motive, nu vor fi amendați. Inițial, autoritățile au amenințat cu sancțiuni de până la 3.000 de lei. 

Pentru cei care nu s-au recenzat, vor fi luate date din sistem, de la precedentul recensământ.

„Cei care nu au fost recenzaţi nu vor fi amendaţi, întrucât nu au oferit informaţiile din motive obiective sau subiective. În perioada următoare, colegii mei din INS vor valida cifrele din teritoriu şi vor completa baza de recensământ folosind sursele administrative.

Ei vor fi practic recenzaţi automat pe baza datelor existente în diverse surse administrative. Ei pot fi aduşi în baza de recensământ numai în măsura în care există informaţii că au fost pe teritoriul României în ultimele 12 luni”, a declarat pentru Observator Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 82 Total vizualizari,  42 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde