Interlopul Rechinu a fost arestat in Mexic! Video cu momentul retinerii lui Florian Tudor in Mexico City: Ma omoara!

Florian Tudor, alias Rechinu, a fost arestat in Mexic! In urma cu putin timp, au aparut primele imagini in care craioveanul apare luat pe sus de politisti! Barbatul este acuzat ca a condus o retea criminala de clonare de carduri!

Procuratura Generala din Mexic a anuntat arestarea lui Florian Tudor in Mexico City! Potrivit presei din Mexic, romanul a fost retinut pentru extradarea in tara. Craioveanul este acuzat ca a condus un grup infractional care instala bancomate in diferite destinatii turistice din Mexic pentru clonarea de carduri!

In urma cu putin timp, in presa din Mexic a aparut un video din momentul retinerii lui Florian Tudor! Acesta a opus rezistenta, iar avocatul romanului i-ar fi bruscat pe agentii de politie in momentul retinerii.

Agentii federali au incercat sa-l retina pasnic pe Florian Tudor, dar el a pus rezistenta, a inceput sa tipe si a fost luat pe sus pana la masina. In plus, romanul a spus ca nu poate sa respire, ca-l omoara si ca se simte rau.

Potrivit investigatiilor, Florian Tudor a condus unul dintre jafurile de milioane de euro din Mexic, in anul 2019! In doar 24 de ore, reteaua ar fi extras peste 6 milioane de euro cu cardurile clonate la bancomatele BBVA situate in Mexico City si Quintana Roo.

Pana in acest moment, Florian Tudor a pledat nevinovat, argumentat ca acuzatiile urmaresc doar sa-i faca rau lui si familiei lui. Florian Tudor (44 de ani) are un mandat de arestare in Romania si este acuzat de crima, santaj si constituire de grup infractional.

Citeste continuarea pe Newscaffe.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos