DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Întors de la cumpărături, un bărbat din New Mexico și-a găsit mașina invadată de 15.000 de albine

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Întâmplare inedită în New Mexico, unde, un bărbat care s-a întors de la cumpărături și-a găsit mașina, în parcarea unui supermarket, invadată de 15.000 de albine. Se pare că albinele s-au strecut în interiorul mașinii prin geamul deschis.

Un bărbat din New Mexico, care s-a întors la mașină după 10 minute petrecute într-un supermarket, și-a găsit mașina invadată de 15.000 de albine care intraseră prin geamul deschis, scrie The Guardian.

Inițial, bărbatul nu a observat prezența insectelor pe bancheta din spate a vehiculului său. Brusc, s-a întors plin de groază, după ce zumzetul roiului i-a atras atenția. Pentru că nu știa cum să scape de “pasagerii” nedoriți, șoferul a sunat a cerut ajutorul pompierilor.

La fața locului a sosit un echipaj de pompieri care l-a ajutat pe bărbat să scoată albinele în siguranță, adăpostindu-le într-un stup.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 169 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos