Într-o gospodările din Suceava s-a născut un miel cu 5 picioare. Ce zic vecinii

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

La Suceava, un crescător de animale a descoperit ceva neobișnuit. Un miel nou născut avea… cinci picioare, în loc de 4. Totul s-a întâmplat la o fermă din satul Ţibeni, comuna Satu Mare a judeţului Suceava.

O oaie a născut un miel cu 5 picioare. Ce zic superstițiile

Săptămâna trecută, oaia lui Codru Duceac, din satul Ţibeni, Sibiu, a născut. Până aici, nimic ciudat, dar când s-a uitat mai bine la mielul său, a văzut că acesta are cinci picioare.

Părerile sunt împărțite în sat, unii zicând că este semn rău, pe când alții consideră că este un semn bun transmis din Ceruri după o perioadă grea.

Proprietarul mielului a declarat pentru presa locală că şi el s-a speriat iniţial când a fătat oaia.

”Credeam că mai vine un miel, apoi am observat că ceva nu era în regulă. Atunci am realizat că mielul are cinci picioare”, a spus aceasta.

Bărbatul nu-şi poate explica de ce s-a întâmplat acest lucru şi nici nu ştie ce va face cu animalul dacă acesta va supravieţui.

Medicii veterinari spun că astfel de anomalii mai au loc în lumea animală și consideră că mielul a suferit o malformaţie genetică.

”Am avut viţei cu două capete, miei cu şase picioare”, spune medicul veterinar Petrea Dulgheru pentru Adevărul.

RECLAMA 8

Sursa Agromedia.ro

Loading