Iohannis anunță oficial. Starea de alertă, prelungită. Circulația pe timp de noapte va fi restricționată de la ora 22.00

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis marţi că autorităţile nu au în vedere un “lockdown” de Paşti, însă starea de alertă va fi prelungită săptămâna aceasta și circulația pe timp de noapte va fi restricționată mai devreme, de la ora 22.00

Iohannis a transmis că restricţiile de circulaţie pe timp de noapte ar putea intra în vigoare mai devreme, la ora 22,00, faţă de ora 23,00, cum este în prezent.

Anunțul președintelui Iohannis

„Starea de alertă va fi prelungită în această săptămână, din cauza numărului relativ mare de îmbolnăviri, şi restricţiile care sunt în vigoare vor fi păstrate, iar circulaţia pe timp de noapte, care este restricţionată acum de la ora 23,00, va fi restricţionată mai devreme, probabil începând de la orele 22,00”, a transmis şeful statului la Palatul Cotroceni.

Sursa articol B365.ro

Loading