DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Iohannis face anunțul care îi înspăimântă pe români. Guvernul nu va putea susține la infinit prețul compensat la energie

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Klaus Iohannis a făcut declarații pe tema energiei. Președintele a declarat că guvernul caută cele mai bune soluții pentru a ține prețurile în frâu la energie, dar a avertizat că nu va putea susține la infinit plafonarea prețului.

Klaus Iohannis este mulțumit de propunerile aflate pe masa Comisiei Europene, susținând că o parte din acestea au fost propuse și de România. Cu toate acestea anunță că nu plafonarea este soluția pe termen lung pentru un preț decent la energie.

„Tema de mare actualitate este energia, avem de ieri pe masă o propunere bună a Comisiei, care conține inclusiv elemente pe care le-am solicitat și eu în repetate rânduri”, a declarat președintele.

În momentul de față președintele a declarat că în momentul de față nu există o soluție mai bună decât plafonarea. Guvernul fiind nevoit să ia măsuri astfel încât populația vulnerabilă să poată depăși această perioadă.

Iohannis vrea energie din Marea Neagră

„Începutul este bun, vorbim de un fel de plafonare a prețului la gaz, care nu pune furnizorii în dificultate dar previne apariția unor prețuri foarte mari. Avem un început de reglementare care decuplează piața electricității de cea a gazului”, susține președintele.

CITESTE INTEGRAL PE MEDIAFLUX

 272 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos