Jador, dezvăluiri noi despre Survivor. Faimosul nu mai suporta competiția

Jador a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor. Acesta a fost extrem de determinat și ambițios și își dorea mult să câștige premiul cel mare. Problemele de sănătate l-au făcut se plece din competiție și au atras eliminarea lui, dar Faimosul deja nu mai suporta condițiile din Republică.

Jador nu mai putea îndura foamea

Jador a fost eliminat din competiția Survivor, deși își dorea să rămână mai mult în competiție. Celebrul manelist s-a accidentat de mai multe ori și a ajuns să aibă dureri mari, ceea ce nu i-a mai permis să intre pe teren. Cântărețul a plecat din Republică mult prea repede, dar problemele au dus acolo.

Jador a mărturisit că nu s-ar mai întoarce niciodată la Survivor, pentru că a avut parte de o experiență grea. A trăit clipe cumplite și nu ar mai vrea să le repete, pentru că a rămas marcat de tot ce a văzut. Dacă ar fi primit mâncare, poate ar fi fost mai bine și ar mai fi participat dacă avea ocazia, dar foamea a fost greu de suportat și chiar i s-a micșorat stomacul.

„Sincer, nu m-aș întoarce niciodată, pentru că am trăit niște momente cumplite, pe care nu aș vrea să le mai trăiesc, sunt momente unice și vreau să rămână așa. Au fost foarte cumplite și nu mi-aș mai dori să trec printr-o astfel de experiență. Poate doar dacă aș mânca. Dacă aș mânca măcar puțin, pentru că nu am mâncat deloc, stomacul mi s-a micșorat”, a povestit Jador.

Jador a încălcat regulile la Survivor

Toti concurenții s-au plâns de condițiile de la Survivor, fie că au ieșit sau încă sunt în competiție. Foamea a fost cel mai greu de suportat și asta admite și Jador. El chiar a încălcat regulile jocului din cauza lipsei mâncării.

El a povestit că totul s-a întâmplat atunci când el și Alin Oprea au fost accidentați în același timp și erau nevoiți să meargă la spital pentru recuperare. Din cauză că erau foarte înfometați, ei au mâncat câteva migdale dintr-un pom aflat în fața spitalului unde primeau îngrijiri, pentru că nu au mai putut rezista tentației.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos