Jandarmii au identificat până acum 30 dintre cele câteva sute de protestatari antimască din București / Au fost date amenzi de aproape 30.000 de lei

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Jandarmeria București a anunțat sâmbătă seară că a aplicat amenzi în valoare de 29.950 de lei pentru 30 de participanți la manifestațiile împotriva restricțiilor care au avut loc în Capitală, precizând că se fac în continuare verificări pentru identificarea celorlalte persoane care au încălcat normele în vigoare.

În București au avut loc sâmbătă două proteste, unul în Piața Victoriei, celălalt în Piața Universității, la care au participat sute de manifestanți. Cele două grupuri s-au unit ulterior în Parcul Izvor, de unde au pleca spre Palatul Cotroceni.

Protestatarii nu au purtat mască și nu au respectat distanțarea fizică.

Comunicatul integral transmis de Jandarmeria București:

Până la momentul întocmirii acestui comunicat (aprox. 21.45 – n. red.), au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 29.950 de lei, atât organizatorilor cât și unora dintre participanți.

Citeste continuarea pe G4media.ro

Loading