DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Jean Paler, despre condițiile inumane din spital. “Ne încuiau ca pe câini în saloane…”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Jean Paler este unul dintre artiștii care au ajuns la spital în perioada pandemiei. Fiind o figură publică, actorul a dorit să transmită un mesaj despre condițiile din sistemul sanitar. Paler a povestit pentru Fanatik condițiile inumane de la Spitalul Tractorul din Brașov.

Artistul își amintește că în perioada în care a stat internat a fost lovit, îmbrâncit și înjurat de personalul medical. De asemenea, Jean Paler spune că pacienților le este întârziat tratamentul din cauza așteptării rezultatului covid-19. De pildă, el a fost testat de 5 ori până când să se stabilească că nu e infectat și poate fi tratat.

Actorul Jean Paler a mai spus că în salon nu venea nimeni să-l verifice, nu putea să iasă afară din cameră, suferind de frig.

„Într-o încăpere cu 6-8 paturi eram singur, wc-ul însemna un scaun care era tăiat pe mijloc și era în el o găleată, era ca în evul mediu. Și la pușcărie era mai bine, mâncarea era sub orice critică, un pușcăriaș o duce mult mai bine decât un bolnav.

Are mai mult de câștigat un pușcăriaș, niciun pic de căldură, după 4 zile am făcut rost de a doua pătură, cu chiu cu vai, cu rugăminți, scandal și ceartă. Am stat îmbrăcat cu două rânduri de pijama pe mine, cu o pătură care era dinainte să ajungă Ceaușescu președinte, cu greu m-am lipit cu a doua pătură. Așa m-au ținut la izolare zile întregi, nu am vorbit cu nimeni.

A venit o doctoriță împăiată și umflată care vorbea cu mine din tocul ușii, nu intra la mine, în așa zisul salon. Stătea pe la ușă, după hol, și de acolo vorbea cu mine. Mi-au făcut 5 teste și au ieșit toate neconcludente”, a spus Jean Paler, exclusivitate pentru FANATIK.

Jean Paler are mari probleme de sănătate, având mai multe boli cardiace, de peste 12 ani. Deși era în stare gravă, el a fost tratat inuman la Spitalul Tractorul.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde