DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Kim Jong-un, liderul Coreei de Nord, vrea să trimită 100.000 de soldați în Ucraina, în sprijinul Rusiei: „Sunt foarte motivați!”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Kim Jong-Un este gata să se implice și el în conflictul din Ucraina. Liderul suprem al Coreei de Nord vrea să-l ajute pe Vladimir Putin. Astfel, dictatorul din Asia are în plan să trimită 100.000 de soldați pentru a-l determina pe Volodimir Zelenski să capituleze mai rapid. 

Înainte ca armata lui Vladimir Putin să tragă primul foc în Ucraina, pe 24 februarie, tensiunile dintre oficialii din SUA și Rusia au escaladat puternic. De o parte, americanii au insistat pentru extinderea influenței, la peste 9.000 de kilometri. Pe de altă parte, rușii au pledat pentru „o Ucraină neutră”. Fostul teritoriu al URSS a insistat să fie pro-occidental, ceea ce a determinat Moscova să înceapă ofensiva.

După jumătate de an de război, Volodimir Zelenski înregistrează teritorii și vieți omenești pierdute pe bandă rulantă, în ciuda sprijinului pe care-l primește din Europa și Statele Unite, ajutor ce presupune armament, avioane, elicoptere, echipamente defensive, mercenari etc. Mai mult, președintele ucrainean este acuzat de ONG-urile din Marea Britanie că a dat ordin armatei ucrainene să se refugieze în spații populate de civili. Astfel, persoanele nevinovate ar fi devenit scuturi umane.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 92 Total vizualizari,  34 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde