DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Kim Jong Un, ședință de urgență cu oficialii din Coreea de Nord: se anunță o foamete extremă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost prezent la o întâlnire a oficialilor partidului de guvernământ pentru a discuta despre îmbunătăţirea economiei ţării şi a sectorului agricol, a informat, luni, presa de stat, în contextul în care temerile legate de penuria de alimente şi de o criză umanitară sunt tot mai mari, relatează Reuters.

Experţii internaţionali spun că insecuritatea alimentară a devenit tot mai mare în naţiunea izolată pe fondul sancţiunilor şi a blocajelor cauzate de COVID-19, informează News.ro.

Kim a supravegheat, duminică, cea de-a şaptea şedinţă plenară extinsă a celui de-al 8-lea Comitet Central al Partidului Muncitorilor din Coreea, în timp ce a analizat proiectele de dezvoltare rurală, a informat agenţia de ştiri de stat KCNA.

În prima zi, adunarea a aprobat punctele de pe ordinea de zi, a raportat KCNA, oferind în acelaşi timp doar câteva detalii. Întâlnirea este în desfăşurare, a adăugat agenţia.

Anunţând întâlnirea, KCNA a spus că „o sarcină foarte importantă şi urgentă este stabilirea strategiei corecte pentru dezvoltarea agriculturii”.

Foamete în Coreea de Nord

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde