Klaus Iohannis a ‘mutat’ bine cu Generalul Nicolae Ciucă ca premier? Gabriel Oprea: ‘Este cel mai potrivit premier pentru România astăzi, când traversăm această perioadă de criză’

Presedintele Uniunii Militarilor si Politistilor „Mihai Viteazul”, gl.(r) Gabriel Oprea, s-a arătat convins că Nicolae Ciucă este cel mai potrivit să ocupe funcția de prim-ministru al României în această perioadă de criză. Fostul vicepremier spune că îl cunoaște de multă vreme și că „este un militar adevărat, cu o pregătire excelentă și o experiență profesională pe măsură”.

Fii la curent cu noutățile

„E bine că primul-ministru este un militar”, spune Gabriel Oprea

„Nicolae Ciuca este cel mai potrivit premier pentru Romania astazi, cand traversam aceasta perioada de criza. Este bine ca acum primul-ministru este un militar. Sunt convins ca pentru militari si pentru toti cei din domeniul de securitate nationala, cea mai buna varianta de sef al Executivului este un om provenit din Armata, in contextul framantarilor politice actuale”, a declarat Gabriel Oprea.

Fostul vicepremier pentru securitate națională l-a susținut pe Nicolae Ciucă atât la conducerea Forțelor Terestre și la șefia Statului Major General, cât și pentru funcția de prim-ministru.

„Il cunosc de multa vreme, este un militar adevarat, cu o pregatire excelenta si o experienta profesionala pe masura. Ca ministru al apararii, apoi ca vicepremier pentru securitate nationala, dar si ca presedinte al UMPMV, l-am sustinut la conducerea fortelor terestre, a statului major general, i-am acordat sprijinul Asociatiei noastre, pentru functia de premier, inclusiv public, in momente dificile pentru acesta, din punct de vedere politic si profesional. Il sustinem in continuare si avem incredere in domnia-sa, ca un om pe care il cunoastem vertical si drept, precum si ca militar”, a adăugat Gabriel Oprea.

Dacă prim-ministrul nu era un militar, a continuat el, pensiile militare ar fi fost grav afectate.

Citeste integral pe Bugetul

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.