DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Klaus Iohannis a promulgat legea care elimină pensiile speciale ale parlamentarilor

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Klaus Iohannis a promulgat legea privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, a anunțat Administrația Prezidențială printr-un comunicat.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 24 februarie a.c., decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputaților și al senatorilor”, anunță Administrația Prezidențială.

Parlamentul a votat eliminarea pensiilor speciale

Plenul reunit al Parlamentului a votat, miercuri, proiectul de lege al PSD privind eliminarea pensiilor speciale pentru deputați și senatori, după ce comisia de statut a respins cele două inițiative legislative ale PNL și USR. Cu 357 de voturi pentru și niciun vot împotrivă, eliminarea pensiilor speciale a fost adoptată.

Augustin Zegren: „Nu sunt motive ca CCR să respingă eliminarea pensiilor speciale”

Reamintim că Parlamentul a adoptat anul trecut alte două proiecte de lege în acest sens (primul elimina pensiile speciale pentru mai multe categorii profesionale iar al doilea proiect le impozita). Ambele proiecte de lege au fost respinse de Curtea Constituțională.

Sursa stiridirecte.ro

 193 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos