DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Klaus Iohannis a vrut să fie printre primii români vaccinați anti-COVID

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Președintele Klaus Iohannis s-a oferit să fie printre primii români vaccinați împotriva COVID-19, dar nu s-a dorit să apară speculații, astfel că specialiștii au decis ca șeful statului să fie imunizat în a doua etapă a campaniei, odată cu demnitarii.

  • Klaus Iohannis și-a arătat disponibilitatea de a fi printre primii români vaccinați anti-COVID.
  • Președintele va fi imunizat în etapa a doua de vaccinare, conform strategiei naționale.

Lt. Col. Valeriu Gheorghiță, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a campaniei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, a fost întrebat dacă președintele Klaus Iohannis și-a arătat disponibilitatea de a fi printre primii români vaccinați anti-COVID.

„Da. Dumnealui, în cadrul Grupului de lucru ne-a ridicat această propunere, să o evaluăm și răspunsul a fost, după ce ne-am consultat cu toți experții, că nu este de dorit, pentru că, dintr-un gest care este, până la urmă, pentru a convinge și a întări încrederea în vaccinare, se pot crea alte speculații și nu am dori acest lucru, pentru că se distruge credibilitatea noastră și toată munca”, a spus medicul Valeriu Gheorghiță la Digi 24, potrivit Mediafax.

Astfel, Klaus Iohannis va fi imunizat în etapa a doua de vaccinare, conform strategiei naționale.

Iohannis, întrebat dacă se va vaccina public anti-Covid: “Da, cu plăcere, cum să nu”

Sursa ObservatorNews

 252 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos