DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Klaus Iohannis, dezvăluiri importante despre sfârșitul pandemiei: ”Acest nou val poate fi ultimul!”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Klaus Iohannis a avut miercuri, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de lucru pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență. Aici au participat Ludovic Orban, Florin Cîțu, Dan Barna, Hunor Kelemen și Cristian Ghinea. După terminarea ședinței, Iohannis a organizat o conferință de presă.

Astfel, pe lângă aspecte economice, președintele a vorbit și despre evoluția pandemiei în țara noastră. Astfel, Iohannis a declarat că valul al treilea al pandemiei ar putea fi ultimul din această criză sanitară.

Ne apropiem de finalul crizei sanitare

Președintele a vorbit despre situația din România care, în ultima perioadă, s-a agravat din ce în ce mai mult. Klaus Iohannis a mărturisit că țara noastră se află acum într-o etapă de creștere, deoarece numărul de infectări a crescut considerabil în ultimele zile și situația devine sensibilă.

Iohannis a făcut declarații care le dau speranțe românilor. Astfel, el a precizat că cei de-al treilea val ar putea fi ultimul, având în vedere că ne aflăm în plină campanie de vaccinare și tot mai mulți români se imunizează.

Șeful statului ne asigură că situația este sub control, dar depinde mult și de noi cum respectăm măsurile de prevenire și cât conștientizăm pericolul acestui virus.

”Ne confruntăm din nou, din păcate, cu o etapă de creștere, vizibilă în numărul de infectări raportate zilnic și în presiunea din ce în ce mai mare pe secțiile de terapie intensivă. Acest nou val poate fi chiar ultimul, având în vedere că procesul de vaccinare este în plină desfășurare, iar numărul persoanelor vaccinate crește de la o zi la alta. Situația este încă sub control, dar lucrurile pot evolua rapid în sens negativ. Este nevoie de responsabilitate și de un nou efort național acum” – a spus președintele României.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde