Klaus Iohannis îl recheamă pe ambasodorul României din China, în timpul vizitei lui Adrian Năstase

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Președintele Klaus Iohannis a rechemat în țară ambasadorii din China, Thailanda, Portugalia, Egipt și l-a înaintat în gradul de general-locotenent – cu trei stele pe adjunctul directorului SPP, Daniel Ion Bălașa.

Începând din 14 mai, fostul premier Adrian Năstase se află într-o vizită în China. Potrivit unui anunț făcut chiar de Năstase, acesta ține prelegeri și participă la dezbateri la Institutul diplomatic, la Institutul de relații internaționale, la Universitatea RENMIN și la ICR – Beijing.

Klaus Iohannis a semnat, marți, decretele privind rechemarea lui Bogdan Badea din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotențiar al României în Regatul Thailandei şi în Republica Populară Democrată Laos, cu reședința la Bangkok, a Ioanei Bivolaru din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotențiar al României în Republica Portugheză, a lui Mihai Ştefan Stuparu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotențiar al României în Republica Arabă Egipt și a lui Vasilică Constantinescu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotențiar al României în Republica Populară Chineză, Mongolia şi Republica Uniunea Myanmar, cu reședința la Beijing.

De asemenea, șeful statului a semnat decretului privind trecerea în rezervă a general-locotenentului – cu trei stele Ioniță Dorin din Ministerul Apărării Naționale, la data de 31 iulie 2023

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *