Klaus Iohannis, mesaj la Conferinţa Naţională a Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer: Povara cancerului este, din păcate, şi o consecinţă a lipsei unei viziuni unitare pe termen lung, a superficialităţii investiţiilor şi a unor politici fragmentare

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj în cadrul Conferinţei Naţionale a Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer, afirmând că România a făcut, în ultima perioadă, progrese importante în lupta împotriva cancerului.

„Celebrarea pentru prima dată în România a Zilei Supravieţuitorului de Cancer se datorează, într-o mare măsură, eforturilor societăţii civile, şi implicit dumneavoastră, Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer. Am decis astfel să confer Înaltul Patronaj ediţiei din acest an a Conferinţei Naţionale în semn de recunoaştere a acţiunilor pe care le-aţi derulat pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor” a arătat Iohannis, în mesajul prezentat de către consilierul prezidenţial Diana-Loreta Păun, conform Agerpres.

El a reiterat că ”sistemul de sănătate are nevoie de o reformă consistentă şi de o schimbare de paradigmă care asumă în mod real pacientul în centrul abordării”.

CITESTE INTEGRAL PE G4MEDIA

 104 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.