DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Klaus Iohannis nu scapă. AUR cere verificarea averii oficialului de la Cotroceni. Președintele mai are 5 case. Una a pierdut-o în instanță, pentru că a cumpărat-o cu acte false

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Suspiciunile cu privire la Klaus Iohannis continuă. Fostul primar al Sibiului nu a reușit să vină cu clarificări, cu privire la modul în care a dobândit cele cinci imobile pe care le mai deține și le are închiriate. 

În 2017, Klaus Iohannis pierdea definitiv una dintre case, în urma unei decizii a instanței. În cele din urmă, s-a dovedit că imobilul care a produs o mulțime de bani, din chirii, a fost luat cu acte false.

Lui Iohannis i-au mai rămas cinci, cumpărate „cu ghinion” și „din meditații”, susține actualul președinte al României.

După ce subiectul a fost ținut sub preș ani la rând, partidul AUR a redeschis cazul.

Miercuri, 26 octombrie, liderul deputaților, Antonio Andruşceac, a anunțat că a întreprins demersuri procedurale prin care solicită convocarea unei şedinţe de plen a Parlamentului, în vederea adoptării unei hotărâri privind demararea formalităţilor legale de verificare a averii preşedintelui Klaus Iohannis.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 224 Total vizualizari,  6 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos