Klaus Iohannis și soția sa fac senzație în Asia: Un soi de plante a fost numit în cinstea lor

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, vor primi pe parcursul vizitei în Singapore un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor, anunță Ministerul de Externe din Singapore.

”Președintele României, Excelența Sa Klaus Werner Iohannis, va efectua o vizită de stat în Singapore în perioada 9-12 martie 2023, la invitația președintelui Halimah Yacob. Vizita de Stat coincide cu împlinirea a 55 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Singapore și România. Președintele Iohannis va fi însoțit de Prima Doamnă Carmen Iohannis, ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, și de înalți oficiali ai Președinției României”, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului de Externe din Singapore, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, președintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu președintele Halimah și o întâlnire cu premierul Lee Hsien Loong.

„Președintele Iohannis și Prima Doamnă Carmen Iohannis vor primi pe parcursul vizitei un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor. Ei vor fi, de asemenea, invitați la un banchet de stat de Halimah și Mohamed Abdullah Alhabshee”, se arată în finalul comunicatului.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *