DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Kremlinul refuză să reia discuțiile cu SUA: se dă liber înarmării nucleare total necontrolate

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Rusia nu va relua participarea la tratatul New START de reducere a armelor nucleare cu Statele Unite până când Washingtonul nu va asculta poziţia Moscovei, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, informează Reuters.

Preşedintele Vladimir Putin a transmis săptămâna trecută un avertisment Occidentului cu privire la războiul din Ucraina şi a anunţat decizia Rusiei de a suspenda participarea la cel mai recent tratat START (Noul START, Tratatul privind reducerea armelor nucleare strategice), după ce a acuzat Occidentul că este direct implicat în încercări de atacare a bazelor sale aeriene strategice, informează Agerpres.

Peskov a declarat într-un interviu pentru cotidianul Izvestia că “atitudinea Occidentului în mod colectiv”, condus de Statele Unite, trebuie să se schimbe faţă de Moscova.

“Securitatea unei ţări nu poate fi asigurată în detrimentul securităţii alteia”, a spus Peskov. El a adăugat că NATO, prin înarmarea Ucrainei,”acţionează ca un bloc unic, nemaiacţionând ca oponenţii noştri condiţionali, ci ca inamici”.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde