Laurette a recunoscut că și-a înșelat fostul soț: „Nu avea cum să mă prindă, pentru că sunt smart”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Laurette (34 de ani) a făcut recent o mărturisire neașteptată despre perioada în care era căsătorită omul de afaceri Ciprian Nistor. Se pare că fostul soț o bănuia pe vedetă de infideliatete și o urmărea cu detectivi 24 de ore din 24. Invitată la „Antena Stars” și întrebată dacă și-a înșelat partenerii, Laurette a spus sincer, fără ezitare „da”.


„Niciodată nu am fost prinsă că înșel, nu ai cum să mă prinzi. M-a bănuit… Până și fostul meu soț. Aveam detectivi în fața casei 24 din 24, adică omul mă urmărea de dimineață până seara non-stop. Nu pot să-ți răspund dacă m-a prins. Nu avea cum să mă prindă, pentru că sunt smart”, a spus ea. Pe lângă această dezvăluire, Laurette a mai vorbit și despre calitățile pe care viitorul soț ar trebui să le aibă.

„Pentru o căsnicie trebuie să existe respect, bărbatul să aibă o situație financiară ok. Orice femeie ai avea acasă, orice bărbat înșeală. Și eu am fost înșelată”, a adăugat Laurette.
Citeşte întreaga ştire: Laurette a recunoscut că și-a înșelat fostul soț: “Nu avea cum să mă prindă, pentru că sunt smart”

Loading