DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Laurette, copilărie traumatizantă. A fost aspru discriminată pentru culoarea pielii

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În această perioadă, celebra Laurette trece prin clipe de groază din cauza scandalului în care este implicată. Ea a fost grav agresată de un bărbat, la un hotel din Capitală, pe care vrea să îl facă acum să plătească pentru gesturile sale. nu se cunosc exact motivele reale de la care a pornit totul, dar polițiștii investighează.

Totuși, nu este prima dată când Laurette are parte de astfel de tratamente din partea oamenilor. În copilărie, ea a fost de multe ori victima societății din cauza culorii sale.

Laurette, părăsită de tată

Laurette este foarte cunoscută acum, dar puțini știu ce copilărie grea a avut. Celebra mulatră a fost părăsită de tată și l-a cunoscut abia la 27 de ani, cu ajutorul televiziunii. Tânăra știa despre tatăl ei doar cum se numește și informații pe care mama sa i le oferise.

Deși femeia a fost părăsită, niciodată nu a vorbit urât despre cel care i-a oferit un copil. Ea i-a explicat lui Laurette care a fost situația, i-a spus despre tatăl ei că a fost un bărbat frumos, inteligent și niciodată nu s-a opus dorinței acesteia de a-l găsi pe cel care i-a dat viață.

Întâlnirea a fost extrem de emoționantă, dar a fost una unică. De atunci, Laurette nu l-a mai văzut pe tatăl ei. Și-ar fi dorit să stea mai mult timp cu el, dar au avut la dispoziție doar 10 zile.

”Am plâns atunci când l-am revăzut. Am trăit o mare emoție, pentru că eu nu credeam. Tata a venit într-o emisiune TV. Eu nici în poze nu l-am văzut. A înghețat sângele în mine când l-am văzut. Aș vrea să îl mai văd o dată în viața mea pe tata pentru că nu a fost ușor. A stat în casă 10 zile, dar nu l-am intrebat niciodată de ce a plecat. Încercam să mă bucur de prezența lui și au trecut atât de repede zilele… când aștepți 20 de ani, cele 10 zile trec foarte repede. Poate până la sfârșitul vieții… nu se știe niciodată”, a spus Laurette.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 195 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos