Lecție usturătoare primită la Lidl: ‘Universul m-a așezat azi la casă cu casier, în Lidl-ul unde nu există din celelalte’

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Radu Herjeu, fost membru CNA, intervine în scandalul eliminării casierilor de la Auchan. Acesta povestește ce i s-a întâmplat astăzi, la un Lidl unde nu există case self-scan.

Herjeu susține că Universul a vrut să-i dea o lecție. Astfel, el a plecat plin de nervi de la unitatea Lidl care nu are și case de marcat self-scan, după o experiență neplăcută cu casiera.

„Am plecat plin de nervi, dar cu ochii în lacrimi pentru jobul pe care (sper că) și-l va pierde sărăcuța prin introducerea oribilelor mașini self scan”, afirmă Radu Herjeu.

Radu Herjeu: „Pentru c-a vrut să-mi dea o lecție, Universul m-a așezat azi la casă cu casier, în Lidl-ul unde nu există din celelalte”

„Pentru c-a vrut să-mi dea o lecție, Universul m-a așezat azi la casă cu casier, în Lidl-ul unde nu există din celelalte.

Prin urmare, după ce-am așteptat la rând 10 minute, a trebuit să mă întorc pentru că, deși îi atrăsesem atenția din start că un produs e redus 50%, casiera l-a taxat la preț întreg. După care, timp de câteva minute, a trebuit să le explic, ei și unei colege, cum se citește o etichetă pusă de și în magazinul în care lucrează.

citeste integral pe bugetul

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *