DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE FEMEIA CARE A VRUT SĂ O OMOARE PE MIRELA VAIDA ȘI CUPLUL VULPIȚA-VIOREL. CUM A REUȘIT AGRESOAREA, DE FAPT, SĂ INTRE ÎN PLATOUL ACCES DIRECT ȘI DE CE I-A CERUT BANI PREZENTATOAREI

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Apar noi detalii șocante la iveală, după ce o femeie dezbrăcată complet a intrat în platoul Acces Direct și a atacat-o pe Mirela Vaida cu un bolovan desprins dintr-o bordură. Se pare că atacatoarea nu era străină de studio-ul în care se filmează emisiunea.

De câteva zile, oamenii se întreabă ce anume s-a întâmplat în platoul Acces Direct și de ce a ajuns femeia goală să o atace pe Mirela Vaida, cerându-i niște bani.

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, se pare că atacatoarea mai fusese în platoul Acces Direct, așa că nu îi era străin locul. Totul s-ar fi legat de cuplul Vulpița-Viorel, cei care s-au numărat printre cele mai trainice personaje de la Acces Direct. Sursa citată informează că femeia ar fi din județul Iași și i-ar cunoaște pe cei doi soți din Blăgești, iar la un moment dat, ar fi dat câteva declarații cu privire la aceștia și i s-ar fi promis o sumă de bani pe care nu ar fi primit-o.

De ce a atacat-o femeia goală pe Mirela Vaida

Citeste continuarea pe Cancan.ro

 137 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos