DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Lege nouă care vizează pensiile. Pensionarii vor avea interzis să facă asta

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O nouă lege care vizează pensiile va fi luată în calcul în România și îi va nemulțumi pe mulți dintre pensionari. Este vorba despre legea care interzice cumulul pensiei cu salariul. Vicepremierul Dan Barna spune că nu oamenii sunt problema, ci legea și că spera ca situația să se schimbe în decurs de o lună.

Legea care interzice cumulul pensiei cu salariul

În decurs de o lună, legea care interzice cumulul pensiei cu salariul ar putea fi adoptată în Parlamentul României. Dan Barna a vorbit despre cazul secretarului de stat din MAI care a ieșit la pensie la 42 de ani.

Generalul Irina Alexe, care are pensie specială, a fost numită secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la propunerea alianței USR PLUS.

Cu privire la acest caz, Barna spune că nu este nimic ilegal aici și că Irina Alexe este un profesionist remarcabil în domeniul administrației.

Irina Alexe este un profesionist în domeniul administraţiei remarcabil. Este un om care a contribuit semnificativ la ceea ce înseamnă USR PLUS şi participarea la alegeri. Este o persoană de foarte bună calitate şi aici sunt două planuri ale discuţiei, a declarat Dan Barna la Digi24.

Vicepremierul României admite totuși că este o problemă care poate fi abordată în două direcții. El consideră că nu sunt vinovați cei care au beneficiat de această lege pe care o consideră greșită, și spune că lucrurile sunt pe cale să se schimbe.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 213 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos