DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Liviu Dragnea, șanse mari să iasă din închisoare în acest an! Avocata acestuia a făcut anunțul

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din închisoare în trei luni, dacă i se aprobă eliberarea condiționată.

În 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Flavia Teodosiu, avocata fostului lider PSD, a anunțat că la sfârșitul primăverii, Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din închisoare.

„ Fizic are bolile cu care a intrat. Nu este inapt de muncă, este un om care poate munci. Psihic este un om care e pur și simplu disperat de maniera de a-i obstrucționa drepturile.  La mijlocul lunii mai ar avea dreptul să ceară eliberarea condiționată”, a spus avocata Flavia Teodosiu.

Fostul lider PSD este închis la penitenciarul Rahova, unde își ispășește pedeapsa de trei ani jumătate primită în vara lui 2019. Potrivit unor surse, în detenţie, Liviu Dragnea a lucrat ca mecanic în atelierul auto al Penitenciarului Rahova. Totodată, după apariția interviului dat fostei sale consiliere, dreptul la muncă i-a fost suspendat.

Codrin Ștefănescu este cel care îi ține pe susținătorii lui Liviu Dragnea la curent

Ei bine, fostul lider PSD se confruntă și cu probleme de sănătate. Codrin Ștefănescu este cel care îi ține pe susținătorii lui Liviu Dragnea la curent cu privire la starea acestuia.  

„Am promis că vă țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sănătatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseară, la telefon, că nu trebuie să cedeze în fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alături de el!

Am înțeles că nu e scos la muncă, deși are o hotărâre judecătorească în sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplică nici o lege în ceea ce-l privește! Abuzurile continuă, nimeni nu ia poziție publică! Iau eu, dacăcolegii din partid sunt lași și se fac că uită!”, a scris Codrin Ștefnescu pe pagina sa de Facebook în urmă cu o săptămână.

Sursa wowbiz.ro

 139 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos