DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Lora, despre drama trăită în căsnicia cu Dan Badea: „Mă agresa fizic. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Lora a fost căsătorită cu Dan Badea şi puţini ştiu că vedeta a trăit multe momente grele. Vedeta a declarat că a acceptat să fie agresată verbal, ca apoi să ajungă să fie şi bătută. Chiar dacă acum este foarte fericită alături de iubitul ei, Ionuţ Ghenu, îşi aduce aminte cu tristeţe de fosta relaţie.

Lora, despre drama trăită în căsnicia cu Dan Badea. „Regret, nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum. (…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă.

Lora, despre drama trăită în căsnicia cu Dan Badea

O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie.

Ultima dată când am suferit foarte tare, am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, declara cântăreața într-un interviu acordat la “Dincolo de aparenţe”, în 2017.

Lora, un an de la moartea mamei

Lora a făcut declaraţii la un an de la moartea mamei sale. Vedeta îi simte lipsa foarte mult, îi lipsesc sfaturile, momentele de bucurie, dar şi mesajele pe care i le trimitea după fiecare apariţie. Acum, se simte o femeie puternică şi crede că mama ei este mândră de ea.

Continua sa citesti pe RomaniaTv

 123 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos